Prikazovanje 1–12 od 36 rezultatov

Kategorije

Ključavnica za steklenice Botlock

10,60 Brez DDV: 8,69
Kombinirana ključavnica za vinske steklenice s sodobnim in elegantnim dizajnom, ki je zelo uporabna za ohranjanje zaprtih steklenic, saj je ni mogoče odpreti, če ne poznate 3-mestne številčne kode.

Profesionalni dekanter za vino Sommelier

32,81 Brez DDV: 26,89
Aerator za vino je odlično darilo za vse strokovnjake in ljubitelje vina.

Luksuzni električni odpirač za buteljke

18,80 Brez DDV: 15,41
Električni odpirač za vino je idealen za darilo zaradi izvirnega, modernega in elegantnega dizajna.

Pištola za šampanjec in pivo Fizzllet

19,80 Brez DDV: 16,23
Pištola za šampanjec Fizzllet  je nepogrešljiv pripomoček za zabave in praznovanja, da se lahko zabavate z družino in prijatelji. Ta inovativna pištola za razprševanje šampanjca razprši tok šampanjca za pitje ali namakanje udeležencev dogodka ter tako ustvari vzdušje popolne zabave in veselja.

Električni odpirač z dodatki za postrežbo vina

21,80 Brez DDV: 17,87
Električni odpirač z dodatki za vino je idealen za darilo zaradi izvirnega, modernega in elegantnega dizajna.

Komplet dveh zamaškov za penine Fizzave

11,90 Brez DDV: 9,75
Komplet 2 zamaškov za steklenice penine modernega in elegantnega dizajna, ki omogočajo hermetično zapiranje. Enostaven sistem zapiranja preprečuje uhajanje plina iz pijače, s čimer ohrani prvotno zasnovo dlje časa in daje občutek, kot da bi jo pravkar odprli.

Kamni za viski PartyBox

8,91 Brez DDV: 7,30
Kamni za viski so pravi pripomoček za tiste, ki obožujejo viski. Komplet sestavlja 6  kamnov, ki popolnoma nadomestijo ledene kocke. Vse kar morate storiti je, da kamne pred uporabo štiri ure hranite v zmrzovalniku. Za tem jih uporabljate kot nadomestilo ledu.

Shranjevalec zamaškov zanj in zanjo

11,90 Brez DDV: 9,75
Prikupen shranjevalec zamaškov bo poskrbel za lepe spomine. Na eni strani se shranjujejo zamaški od vina, na drugi pa zamaški od piva. Atraktiven izgled in kvalitetna izdelava. Super darilo!

Shot mojster

18,30 Brez DDV: 15,00
Ste povabili prijatelje na "enega ta kratkega"? Ne izgubljajte časa s točenjem vsakega kozarčka posebaj, ampak uporabite Shot mojstra. Gre za nosilec 6- shot kozarčkov, ki vam omogoča točenje vseh naenkrat in to brez polivanja. Shot mojster poskrbi za zabavno in enakopravno točenje "ta kratkih". V družbi rada nastane dilema da kdo ni spil toliko kot ostali in si točil manjše količine pijače. S shot mostrom je te dileme konec. Odličen za zabave in druženja s prijatelji, počitnice ali domači bar. Izjemno izvirno darilo! Specifikacije material: PLA plastika teža:120g

Gostinski pladenj

15,9036,64 Brez DDV: 13,03
Gostinski pladenj na voljo v 3 dimenzijih in nedrsečo podlago.

Prijemalke za led

2,90 Brez DDV: 2,38
Klasične prijemalke za led iz nerjavnega jekla je nujen dodatek vsakega bara ali mojstra koktajlev.

Barski nož

5,00 Brez DDV: 4,10
Nepogrešljiv pripomoček za vsakega barman-a! Narežite rezine limete, limone in ostalih sadežev tako tanko kot še nikoli.