Prikazovanje 1–12 od 28 rezultatov

Kategorije

Profesionalni dekanter za vino Sommelier

32,81 Brez DDV: 26,89
Aerator za vino je odlično darilo za vse strokovnjake in ljubitelje vina.

Nočna lučka ki spreminja barve Dinozaver

9,80 Brez DDV: 8,03
Zabavna LED svetilka v obliki dinozavra. Popolna za otroke. Lahko se uporablja kot svetilka, nočna lučka, igrača ali kot okrasek za otroke.  

PartyBox Božične krogle za pijačo – 4 kos

10,80 Brez DDV: 8,85
Prikupne božične krogle so odlično božično darilo, saj jih lahko napolnite s katerokoli pijačo ki jo obdarovanec obožuje. To bo zagotovo najboljše darilo ki ste ga kadarkoli podarili :)

Parni likalnik za pokončno likanje Steeron

33,90 Brez DDV: 27,79
Izjemno močen parni likalnik (1000W) z zložljivo ročko in modernim dizajnom, ki poskrbi za lažje prenašanje in shranjevanje, saj zasede izredno malo prostora. Izredno hitro se segreje ne delovno temperaturo (cca 30 sekund) in se lahko uporablja vertikalno ali horizontalno.

Viseča mrežasta postelja za mačke Catlax

22,90 Brez DDV: 18,77
Moderna in elegantna viseča mrežasta postelja za mačke, idealna za hišne ljubljenčke, da udobno uživajo na svojem mestu, pri tem pa opazujejo okolico, se sončijo, igrajo, veselo skačejo gor in dol itd.

USB polnjiva LED Svetilka Luna Moony

18,40 Brez DDV: 15,08
Izvirna svetilka, ki bo navdušila tako otroke kot odrasle s svojo kreativno obliko v obliki 3D lune. Popolna za ustvarjanje čarobnega vzdušja in vsakonočno osvetlitev doma tistih najbolj sanjavih.

Nosilec za pametni telefon za vzvratno ogledalo Stropp

15,40 Brez DDV: 12,62
Nosilec za pametni telefon za vzvratno ogledalo  omogoča, da je mobilni telefon v avtomobilu nameščen v optimalnem položaju, da omogoča varno gledanje med vožnjo po cesti.

3D prenosni električni grelec z učinkom plamena Flehatt

20,90 Brez DDV: 17,13
Zagotavlja prijetno toploto in ustvarja toplo in prijetno vzdušje, ker simulira kamin, ki ga gori z lesenimi poleni. Zaradi svoje izvirne zasnove je idealen za dodajanje posebnega pridiha zimskemu dekorju.

Kroglice za pranje perila brez detergenta Delieco (2kos)

15,40 Brez DDV: 12,62
Izvirne kroglice za pranje perila brez detergenta, ki zagotavljajo globinsko in učinkovito čiščenje perila ter omogočajo velik prihranek. Ekološko pranje (brez kemikalij ali strupenih izdelkov), preprečuje tudi draženje kože in alergije, ki nastanejo zaradi uporabe detergentov.

Povečevalnik zaslona za mobilne telefone Mobimax 12″ z zvočnikom

28,90 Brez DDV: 23,69
Povečevalnik zaslona z zvočnikom za mobilne telefone, ki omogoča povečavo slike, katera se projicira iz mobilnega telefona za jasnejši in boljši ogled serij, filmov, risank, video posnetkov, fotografij, video klicev itd.

Večnamenska nastavljiva miza za prenosni računalnik

32,90 Brez DDV: 26,97
Nastavljiva večnamenska miza, idealna za delo s prenosnikom, zelo koristna pa je tudi za prehranjevanje ali kot stojalo za note ipd. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti in prilagodljivi zložljivi zasnovi se lahko uporablja v različnih položajih: na stolu ali na tleh, leže, sede, lahko stoji...

Dozirnik za oreščke / sladkarije

17,90 Brez DDV: 14,67
Z njim bo veliko bolj zabavno in prijetno jesti prigrizke! Ima tudi senzor na dotik, ki dozira ravno pravšnjo količino prigrizkov v vašo roko ali skledico. Idealno za poživitev zabave in praznovanja!