Prikazovanje 1–12 od 20 rezultatov

Kategorije

Kroglice za pranje perila brez detergenta Delieco (2kos)

15,40 Brez DDV: 12,62
Izvirne kroglice za pranje perila brez detergenta, ki zagotavljajo globinsko in učinkovito čiščenje perila ter omogočajo velik prihranek. Ekološko pranje (brez kemikalij ali strupenih izdelkov), preprečuje tudi draženje kože in alergije, ki nastanejo zaradi uporabe detergentov.

Povečevalnik zaslona za mobilne telefone Mobimax 12″ z zvočnikom

28,90 Brez DDV: 23,69
Povečevalnik zaslona z zvočnikom za mobilne telefone, ki omogoča povečavo slike, katera se projicira iz mobilnega telefona za jasnejši in boljši ogled serij, filmov, risank, video posnetkov, fotografij, video klicev itd.

Večnamenska nastavljiva miza za prenosni računalnik

32,90 Brez DDV: 26,97
Nastavljiva večnamenska miza, idealna za delo s prenosnikom, zelo koristna pa je tudi za prehranjevanje ali kot stojalo za note ipd. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti in prilagodljivi zložljivi zasnovi se lahko uporablja v različnih položajih: na stolu ali na tleh, leže, sede, lahko stoji...

Dozirnik za oreščke / sladkarije

17,90 Brez DDV: 14,67
Z njim bo veliko bolj zabavno in prijetno jesti prigrizke! Ima tudi senzor na dotik, ki dozira ravno pravšnjo količino prigrizkov v vašo roko ali skledico. Idealno za poživitev zabave in praznovanja!

Glowies – kamni ki svetijo v temi

13,3033,05 Brez DDV: 10,90
Osvetljeni kamni so idealni za akvarije, kot vrtna okrasitev, kot del vrtnih poti, vodnjakov, gredic, nasadov, lončnic z rastlinami v lončkih za stopnice.. Kamni se čez dan napolnijo z sončno svetlobo, ponoči pa se čudovito svetijo in osvetljujejo pot ali vrt.  

Prenosna uparjalna ionizirajoča klimatska naprava

139,90 Brez DDV: 114,67
Prenosna uparjalna klimatska naprava s 4 funkcijami: ionizatorjem, ventilatorjem, hlajenjem in vlažilcem, ki osvežijo in očistijo vaše okolje. Na tem vlažilcu-čistilniku je vedno aktivna ionizirajoča funkcija, ki privlači umazanijo v zraku in sprošča čist zrak.

Avtomatski sistem kapljičnega zalivanja

33,90 Brez DDV: 27,79
Avtomatski sistem kapljičnega zalivanja Izvirni in popoln avtomatski sistem kapljičnega zalivanja lončnic, ki omogoča hkratno namakanje do 8 rastlin na

Ultrazvočna naprava proti parazitom PetRep

10,89 Brez DDV: 8,93
Zelo učinkovit ultrazvočni antiparazitik za odganjanje in odvračanje klopov, bolh, komarjev itd. Izstopa od podobnih naprav zaradi dolgega ​​dosega do približno 3 m in je primeren za vse vrste hišnih ljubljenčkov, še posebej pa za pse.

Sef za ključe na kodo LorK

21,90 Brez DDV: 17,95
Izvirni in vsestranski zunanji sef, ki vam omogoča shranjevanje ključev in preprečevanje njihove izgube ali kraje, obenem pa jih vedno hranite pri roki in na varnem mestu.

Brezžični zvočnik s solarnim polnjenjem in LED svetilko

24,90 Brez DDV: 20,41
Zelo vsestranski polnilni brezžični zvočnik se zahvaljujoč svoji moderni in večnamenski zasnovi lahko uporablja kot svetilka in radio. Lahko se polni preko USB priključka ali solarnih celic (vgrajena solarna plošča), pri čemer ga je potrebno podnevi postaviti na sončno svetlobo (okolju prijazno).

5 v 1 Rezalnik Choppie+

18,90 Brez DDV: 15,49
Ta izviren in vsestranski kuhinjski pripomoček vam omogoča, da režete in sekate s popolno lahkoto.

6 v 1 Rezalnik Choppie

20,90 Brez DDV: 17,13
Ta izviren in vsestranski kuhinjski pripomoček vam omogoča, da režete in sekate s popolno lahkoto.