Prikazovanje 1–12 od 29 rezultatov

Kategorije

Onesie pižama “Forever lazy”

29,90 Brez DDV: 24,51
Pižama Forever Lazy je nujna izbira za vse, ki postavaljajo počitek pred delom, obožujejo dolga zaležavanja v postelji ter se le redko kdaj prikažejo iz svojega brloga.

Skodelica XXL Queen

18,90 Brez DDV: 15,49
Skodelica XXL Queen je odlično darilo za vse prave šefice ali pa samo tiste, ki si tega želijo.

Skodelica XXL Sh*t Happens

18,56 Brez DDV: 15,21
Skodelica XXL "Sh*t Happens" je odlično darilo za vse prave šefe ali pa samo tiste, ki si tega želijo.

RAKEC BENNY Z MEHURČKI

29,90 Brez DDV: 24,51
Glasbeni rakec Benny z milnimi mehurčki   Naj kopanje postane zabava s tem prikupni rakcem Bennyjem. Zelo enostaven za uporabo,

XXL skodelica I wish this was a beer

14,90 Brez DDV: 12,21
Poznate kakšnega ljubitelja piva? Kdo ga pa ne :) Ta XXL skodelica je nalašč za vse prave ljubitelje hmeljevega napitka. Izvirno in zabavno darilo, ki bo popestrilo vsako kuhinjo in vsak zajtrk ko ne boste mogli spiti piva.

Napihljiv raztegljiv naslonjač AIRSOFA

99,00 Brez DDV: 81,15
Napihljiv raztegljiv naslonjač AIRSOFA Lahko uporablja znotraj in zunaj (v vrtovih, na terasah...). Zelo enostavno se shrani, ko ni napihnjen in je idealen za potovanja. Lahko se sestavi s popolnoma zloženim sedežem ali pa raztegnjen za večjo udobnost

OKVIR ZA FOTOGRAFIJE LOVE

16,40 Brez DDV: 13,44
Odlično romantično darilo, ki bo okvirilo vajine najlepše trenutke. Okvir za več fotografij s prostorom za 1 fotografijo velikosti 18 x 13 cm, 3 fotografije velikosti 15 x 10 cm in 1 fotografijo 10 x 10 cm. Izdelan iz plastike. Zadaj ima kljukico za vodo

KOZAREC Z ODPIRAČEM ZA STEKLENICE EMERGENCY BEER

7,91 Brez DDV: 6,48
Vsak moški ima dneve, ko gre vse narobe. Takrat je čas za naš set kozarec z odpiračom Emergency Beer, ki bo zboljšal počutje in odpravil meglico dneva.

Skodelici MR. RIGHT & MRS. ALWAYS RIGHT

14,90 Brez DDV: 12,21
Mr. Right & Mrs. Always Right sta najbolj izviren način obdarovanje vaše boljše polovice. Ti keramični skodelici sta popolno darilo za valentinovo, obletnice, poroke in katerokoli drugo romantično priložnost.

Magična skodelica I love you

0,50 Brez DDV: 0,41
Magična skodelica I love you je odlično darilo za vašo boljšo polovico.V lonček nalijte vročo tekočino in ljubezensko sporočilo 'I Love You' se bo prikazalo na tem keramičnem lončku.
Ordered:0
Items available:2

Skodelici MR & MRS – komplet 2kos

7,91 Brez DDV: 6,48
Skodelici Mr & Mrs v kompletu je popolno darilo za Valentinovo ali katerokoli drugo priložnost. Izdelek bo s svojo prikupnostjo nasmejal in vaju še bolj zbližal kot par.

OČALA ZA VIRTUALNO RESNIČNOST Z DALJINSKIM UPRAVLJALNIKOM VIZIOVR 710

24,90 Brez DDV: 20,41
Navidezna resničnost je tukaj! Bodite med prvimi, ki si boste lastili tehnologijo prihodnosti.. Očala za virtualno resničnost z daljinskim upravljalnikom VIZIOVR 710. Ta očala za virtualno resničnost se popolnoma prilagodijo glavi uporabnika s svojim sist